Гответе месото с риган, за да е по-безвредно
Ненапразно в традиционната кухня на много народи се използва риган като подправка. Освен за поръсване на готовото ястие или пица, той се прилага при подготовката на месото за готвене. Това не е случайно. Проучванията показват, че дори малки количества от тази билка значително намаляват количеството на канцерогенните елементи, които се образуват по време на пържене или печене на скара. Освен това, активните вещества, съдържащи се в ригана, убиват бактериите, които могат случайно да попаднат в месото. Затова често влагайте в маринати и дресинги не само риган, а и други ароматни билки, които служат и като полезни подправки.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БИОХЕРБА РИГАН капсули 300 мг * 100
СУОНСЪН МАСЛО ОТ РИГАН капсули 150 мг * 120 SW1016
ПРОМОХЕРБАЛКАН ПАРАОЙЛ тинктура 10 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Хранене през тръба
- Отглеждане на риган
- Методи за лечение на анорексия
- Секреция на стомашен сок
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Избягване на киселинни храни
- Бял бор
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
Коментари към Гответе месото с риган, за да е по-безвредно