Начало Съвети Околна среда и бит Хранене и готвене Елиминирайте лошия дъх на лук с ябълка

Елиминирайте лошия дъх на лук с ябълка

Елиминирайте лошия дъх на лук с ябълка - изображение
Лукът е изключително полезен и много силен антиоксидант, който притежава противовъзпалителен ефект. Когато обаче дъхът ни „ухае” на този зеленчук, комуникацията с околните ни създава неудобства, защото натрапчивата му миризма остава дълго в устата. Неутрализирайте я с помощта на ябълка. Тя съдържа естествени ензими, които убиват бактериите причиняващи лош дъх.
 
  • След като на трапезата ви е присъствал лук, просто изяжте една ябълка, за да неутрализирате неприятната миризма. 
  • Може също така да си приготвите пресен ябълков сок и да го консумирате по време на хранене.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноНовиниАлтернативна медицинаЛайфстайлЛеченияХрани и ястияДиетиСнимкиБотаника