Замразете плодовете и зеленчуците, за да запазите всичките им витамини
С разбирането за витамините и огромното им значение за здравето на човека се изтъква и функцията на суровите зеленчуци и плодове като безценна добавка към основната храна. При съхраняване на храните благодарение на изсушаване или продължително варене стават големи загуби на витамини. Затова най-добрите методи за запазване на витамините са охлаждането и замразяването на продуктите. Научните изследвания в тази насока доказват също, че в замразените плодове и зеленчуци въглехидратите, белтъчините и минералните вещества почти не се изменят. Така че можете спокойно да изберете този вариант на съхранение, ако искате да се възползвате максимално от качествата им, дори и когато не е техния сезон.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
ЯМАМОТО НУТРИШЪН СУПЕР ГРИЙНС 200 г НОВА ФОРМУЛА
РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК солуцио 350 мл.
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
АМИКС ЛАЙФС ВИТАЛИТИ АКТИВ таблетки * 60
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- По кое време на деня се пият витамините и добавките
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Най-добрите витамини за коса, кожа и нокти
- Див рожков, дърво на Юда, Церцис
- Червен портокал, Кървав портокал
- Кактус
- Млечно смути със замразени плодове
- Инозитол (витамин В8)
- Боб мунг, Зелена грама
- Японска дюля
Коментари към Замразете плодовете и зеленчуците, за да запазите всичките им витамини