За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици
Бедни на калории и витамини, но изключително богати на вода - това са краставиците. Те съдържат ценната тартронова киселина, която предотвратява превръщането на въглехидратите в мазнини. Освен това, благодарение на съдържанието им на целулоза и голямо количество вода, те са подходящи за консумация по време на диети за отслабване. Пресният сок от краставици по една чаша дневно действа благоприятно и на кожата, заради хидратиращите си свойства.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ЛОУ КАРБ МАШ 600 гр.
АМИКС МР. ПОПЪРС РАИЗ МАШ 600 гр.
АМИКС АНАБОЛИК МАСТЕР сашета 20 * 50 гр.
ВИ-ШЕЙП MR.X ГОЛД РИЛОУД 2100 г
БИОТЕЧ ХИПЕР МАСС 1000 г ОВКУСЕН
АМИКС ОПТИМАС БИЙФ 2500 гр.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Хранене през тръба
- Обмяна на въглехидратите
- Методи за лечение на анорексия
- Секреция на стомашен сок
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Избягване на киселинни храни
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Бял бор
- Разграждане на въглехидрати
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
Коментари към За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици