Как да нарежем пресен хляб на тънки филийки?
Вкусният и пресен хляб очевидно има един недостатък: трудно е да се нарежи, защото кората се разпада и се уврежда под натиска на ножа. Чайник с вряла вода, поставен в непосредствена близост до хляба, може да улесни тази задача. Парата помага за омекотяване на кората и по този начин улеснява нейното разрязване.
Източник: www.brightside.me
Снимка: www.pcwallart.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Бърза закваска за хляб с кисело мляко и трици
- Двуседмична диета с хляб
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Домашен хляб в "холандска фурна"
- Рецепти за домашен хляб с кокосово брашно
Коментари към Как да нарежем пресен хляб на тънки филийки?