Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона
Има трикове, които може да използвате в кухнята, както за да спестите излишни средства, така и за да подобрите качествата на хранителните продукти. Ако разполагате със сух хляб, който не искате да изхвърляте, но не знаете как да върнете първоначалния му вкус, използвайте следния съвет. Сухият хляб за няколко минути ще стане отново мек и ароматен, ако подредите филиите в огъната от стоманена тел поставка и ги покриете с друг съд като тава или плитка тенджера. Така поставете хляба за около 2 минути върху загрятия котлон.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ПЕСЕНТА НА ХЛЯБА - РОБИН СЛОУН - СИЕЛА
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC107
Безплатна доставка за България!МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ГОТВАРСКИ КОМПЛЕКТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 14265
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!ЗОЯ БИО ГХИ - ПРЕЧИСТЕНО МАСЛО 450 гр.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Научете 4 нови начина за почистване на мивката без химикали
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
- Използвайте кола за чистене до блясък и махане на ръжда
Коментари към Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона