Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол
При замесване на тесто течността (вода или мляко) вливайте постепенно в брашното чрез непрестанно разбъркване, а не брашното към течността. Ако полученото тесто се получи недостатъчно солено, не бързайте да го поръсвате със сол или подправки. Разтворете в малко вода готварската сол, прибавете я към тестото и размесете отново добре. Ще разберете, че ви се е получило добре, ако размесвайки или разточвайки го, по него се появяват мехури.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ЛАВАНДУЛА 100 гр.
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
НовСИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С РОЗМАРИН 100 гр.
АКВАСОРС ХИМАЛАЙСКА КАМЕННА КРИСТАЛНА СОЛ 400 г.
ЕКВИЛИБРА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ С АЛОЕ ВЕРА 250 мл
СОЛИ ВКУСНО 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво лекува английската сол
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Хранене през тръба
- Натурални заместители на солта
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Секреция на стомашен сок
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
Коментари към Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол