Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори
Случвало ли ви се е да искате да подсладите сутрешното си кафе, но след като отворите бурканчето с кафява захар да разберете, че тя е твърда като скала? Ако вашият отговор е положителен, тогава използвайте следния лесен и ефективен метод за съхранение на този естествен подсладител.
Вземете един лимон и го измийте старателно със сода за хляб и вода. Подсушете кората и я настържете с ренде или просто отрежете няколко парчета от нея. Изсипете ги в рохкавата захар и се насладете на нейния свеж аромат и сладък вкус.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
БИСОУ I FEEL NATURE АНТИЦЕЛУЛИТЕН СКРАБ ЗА ТЯЛО 200 г
ИКАРОВ ДЕТОКСИКИРАЩ ИЗМИВЕН СКРАБ ЗА ТЯЛО 150 г
МУСТЕЛА SENSITIVE ЛОСИОН ЗА ТЯЛО 200 мл
ЗОЯ БИО КОКОСОВА ЗАХАР 200 гр.
НЕИСС БОДИ ЕКСПЕРТ АНТИЦЕЛУЛИТЕН СКРАБ 330 г
ОРГАНИК ШОП СКРАБ ЗА ТЯЛО БЕЛГИЙСКИ ШОКОЛАД 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Колко грама захар да ядем на ден
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Как да си захванем лимон от семка
- Отглеждане на лимон
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Как да свалим високата температура с лимон
- Агаве
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
Коментари към Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори