Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол
Благодарение на богатото си съдържание на благотворни за организма хранителни вещества, ястията с карфиол са полезни и здравословни. Освен това са и изключително апетитни, защото този зеленчук притежава превъзходен вкус.
Често обаче се случва в процес на готвене карфиолът да придобие сивкав оттенък, който може да развали апетитния вид на готовото блюдо. За да избегнете това пуснете зеленчука в съд с вряща вода и добавете няколко капки мляко и щипка сол. Това ще помогне да запазите карфиола снежно бял и да впечатлите всички на трапезата си, не само с вкус, но и с външен вид
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРФИОЛ 190 г
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Карфиол, Цветно зеле
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Карфиолен ориз с кашу и див лук
- Карфиолени пуканки
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
- Печени зеленчуци - картофи, карфиол, нахут с къри паста
- Пържен карфиол по корейски
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Пюре от карфиол с куркума и пържен нахут
Коментари към Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол