Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън
Сухите хранителни продукти или подправки, които използваме в домашни условия, обикновено съхраняваме в кутии или хартиени пликове. Въпреки това обаче, понякога в тях се развиват малки червейчета, които развалят качеството им и ги правят негодни за консумация. Затова в съдовете, в които съхранявате ориз, червен пипер, боб, леща и др., поставяйте по няколко необелени скилидки чесън. Неговата миризма и антибактериални свойства не позволяват разпространяването на характерните червейчета и мухички. Не се притеснявайте за самите хранителни продукти - те няма да абсорбират миризмата на чесън, нито има опасност да я предадат на ястието, което приготвяте с тях.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
РЕСКЮ ГЪМИС дъвчащи бонбони * 60
ПЮР ВЪЗБУЖДАЩ ГЕЛ ЗА МЪЖЕ МЕН СТИЙЛ ГЕЛ 50 мл
НУБРИЯ НЮ КИД МУЛТИВИТАМИНИ + ОМЕГА 3 ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30
НовКУБА GOLD АФТЪРШЕЙВ ЗА МЪЖЕ 100 мл
ЛЕЙДИ СЛИМ тинктура 100 мл БИОТИКА
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Какви са здравословните ползи на ориза басмати
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Как да съхраним аспержите свежи за по-дълго?
- Как да сварим правилно лещата
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
Коментари към Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън