Начало Съвети Околна среда и бит За дома Използвайте тези практични съвети при подредбата на хладилника

Използвайте тези практични съвети при подредбата на хладилника

Използвайте тези практични съвети при подредбата на хладилника - изображение
Хаосът в хладилника е предпоставка за загуба на излишно време при приготвянето на вечерята. Улеснете почистването и организирането му като приложите тези 5 лесни съвета.
 
  • Когато хладилникът е пълен може да ви се случи да забравите в него храни с изтекъл срок на годност. За да предотвратите това, изберете надписана кутия, в която да съхранявате всички продукти с изтичащ срок. Така ще ги откривате лесно и консумирате докато не са се развалили.
  • Използвайте вертикалното пространство в хладилника с помощта на окачени щипки. Те могат да се използват, ако се наложи, а когато не са ви нужни поне не заемат пространство. 
  • Съхранявайте продуктите в прозрачни контейнери. Така лесно и бързо ще намерите това, от което имате нужда.
  • Съхранявайте сосовете, обърнати с капачката надолу в кора от яйца. Така няма да се борите да изстискате сос от полупразните бутилки, а освен това няма да омажете рафта на хладилника.  

Вратата на хладилника може да се използва за съхранение на ядки и подправки с помощта на тези магнитни контейнери. Те не само ще освободят пространство по рафтовете, но и имат декоративна функция, тъй като са много симпатични. Не мислите ли?

Източници: listotic.com, homedit.com 

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноНовиниЛайфстайл