Начало Съвети Околна среда и бит Мода и облекло Използвайте 7 разновидности на това как можете да носите шал

Използвайте 7 разновидности на това как можете да носите шал

Използвайте 7 разновидности на това как можете да носите шал - изображение

Шаловете са любим аксесоар на много жени. И това никак не е изненадващо, защото те биха могли да придадат свеж акцент и на една съвсем изчистена и едноцветна визия. В същото време има различни варианти за това как бихте могли да вържете шала. Някои от тях са класически, докато други можете да откриете за първи път тук и те да станат новите ви любими начини.

Вижте 7 вариации на това как да носите своя любим аксесоар.

1. Френски възел

френски възел

Поставете шала на раменете си, като той трябва да пада със симетрична дължина и от двете страни. Хванете единия от двата свободни края и го прехвърлете отгоре, а другия край прехвърлете отдолу на тази част от шала, която е цялостна.

2. Огърлица

Огърлица

Сгънете шала надлъжно през средата. След това съберете и завържете диагоналните краища. Сложете го на врата си и тогава го завъртете още един път по същия начин, така че да можете отново да го прекарате през главата си.

3. Свободно падане

свободно падане

Сложете шала на раменете си и го завъртете един път около врата, така че двата му края да паднат свободно отстрани с приблизително еднаква дължина.

4. Прегръдка

прегръдка

Един от най-лесните начини да носите шал, е като просто го увиете около раменете си и го оставите да ви обгърне меко.

5. Топла яка

топла яка

Вземете дълъг шал и го завъртете два пъти около врата си. Свържете краищата, като направите хлабав възел и ги пъхнете отвътре, така че да не се виждат.

6. Заключена прегръдка

заключена прегръдка

Това е малко по-усъвършенствана версия на така наречената „прегръдка“. Поставете шала върху раменете си, като двата края трябва да ги завържете зад гърба си. Можете да стегнете възела толкова, колкото желаете. След това издърпайте плата, за да падне над тази част и да прикрие мястото на захващане.

7. Двойна линия

двойна линия

Завъртете два пъти шала около врата си. Вземете единия край и го увийте през основата. След това направете хлабав възел между двата края.

 

По статията работи: Даниела Дамянова
Източник: helloglow.co

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съвети