Начало Съвети Здраво тяло Нетрадиционно Направете весели коледни елени от коркови тапи

Направете весели коледни елени от коркови тапи

Направете весели коледни елени от коркови тапи   - изображение
Чаша отбрано червено вино е страхотно допълнение към вечерята в студените зимни дни. Не мислите ли? След отварянето на бутилката обикновено изхвърляме корковите тапи. Тук ще видите идея, която ще ви накара да ги съхраните. Защо ли? С малко сръчност може да ги превърнете във весели коледни елени, които гарантирано  ще повдигнат празничното настроение у дома. Освен тапи, за направата им са ви нужни само малки клонки, шило и макетен нож. Ето колко лесно се създават.
  • С помощта на шило направете 4 дупки във всеки ъгъл на тапата, за да пъхнете крачетата от клонки. Дупките не трябва да са твърде широки, за да може да забиете краката, така че да не се отделят лесно. Може да поставите и малко лепило в края на клонките, за да ги фиксирате по-здраво.
  • По аналогичен начин добавете врата, главата и рогата на коледното еленче. Пъхнете червена карфица на муцунката му, за да прилича на Рудолф. А може и да му поставите панделка на вратлето. Просто развихрете въображението си и ще се получи голям симпатяга.
Източник: makethebestofthings.blogspot.bg
 

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияСнимкиРецептиЛюбопитноНовини