Начало Съвети Здраво тяло За мъжа 10 модни грешки, които повечето мъже допускат

10 модни грешки, които повечето мъже допускат

10 модни грешки, които повечето мъже допускат - изображение

Мъжката мода е трудно нещо. Може да мислите, че е лесно да се обличате като мъж, но има много фини детайли, които човек трябва да знае, за да бъде стилен и атрактивен, без да се престарава. Ако не искате да станете жертва на така наречения "faux pas" (грешна стъпка), въоръжете се със знание. Представяме ви 10 модни грешки, които повечето мъже допускат. Вижте ги, за да бъдете сигурни, че се обличате правилно и изглеждате чудесно.

1. Ръкави, които покриват часовника

Ако обичате да носите часовник, е по-добре да навиете ръкавите. По този начин може да следите времето по-лесно и да предотвратите некрасивото очертаване на аксесоара под текстилното изделие.

2. Тениски с принтове

Изберете обикновена тениска, особено ако трябва да облечете яке върху нея. Принтовете са обикновена модна тенденция, която, както знаете, може да се промени. Помислете как се облича Джеймс Дийн. Неговият стил изглежда класически и благороден. По-добре да отделите средства за бяла тениска и дънки, отколкото да преследвате фешън принтове, които излизат от мода. Неслучайно Лана ден Рей пее "сини дънки и бяла риза" в своята хитова песен.

3. Тениска с дълги ръкави

Тениските с дълги ръкави, които стигат до лактите, не стоят добре дори на рап певците. Дрехите трябва да красят човека. Следващият път, когато пазарувате, изберете тениска с ръкави, които са не по-къси от средата на предмишниците. По този начин може да подчертаете вашите ръце. И обратното. Тениските с дълги ръкави скриват мускулите и удължават ръцете.

4. Носене на колан и тиранти едновременно

Коланите и тирантите се носят отделно, а не заедно. В крайна сметка и двата аксесоара са предназначени да поддържат панталоните. Не прекалявайте с детайлите.

5. Намачкани дрехи

Наистина гладенето не е приятна задача, но е приоритет, ако искате да изглеждате чисти и спретнати. Намачканите дрехи оставят впечатление за небрежност и могат да разрушат доверието във вас. Независимо дали ви харесва или не, гладенето на някои видове текстилни изделия е неизбежно, което се отнася за по-голямата част от ризите.

6. Грешен размер на костюм

Ако купувате костюм, е добра идея да посетите шивач. Текстилното изделие трябва да пасва идеално върху тялото, без да виси или да прилепва толкова плътно, че да се впива в кожата.

7. Закопчаване на сакото

Закопчаването на костюма е позволено само в следните случаи: имате сако с едно копче, носите униформа или връчвате награда за почетни заслуги. Във всеки друг случай трябва да държите долното копче откопчано. Не забравяйте да разкопчеете сакото, когато сядате.

8. Риза над панталоните

Някои мъже все още носят ризи над панталоните, дънките, шортите и други. Няма значение какъв е техният цвят, модел или дължина на ръкавите - ако не сте под 13-годишна възраст, ризата трябва да бъде прибрана в панталоните

9. Пълни джобове

Няма нищо по-лошо от това да видите великолепен и елегантен костюм, който е развален от масивна издатина. По принцип, мъжете носят ключове, мобилни телефони и портфейли в своите джобове. Ако в тях няма място за тези предмети, подложете ключовете на "диета" като вземете само един от тях и отидете с кредитна карта, вместо с портфейл.

10. Носене на черен костюм всеки ден

Черните костюми трябва да се носят ежедневно само от свещеници, служители на траурни агенции и гости на погребения. Експериментирайте със сини сака и панталони цвят сьомга - те са стилни! Позволете си да се заиграете с нови и различни цветове. Не забравяйте обаче никога да не купувате костюми, изработени от лъскав плат.

По статията работи: Маргарита Добрева
Източник: brightside.me
Снимка: hespokestyle.com

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноСнимкиСпортРецепти