Плащания

Крайната цена на поръчката представлява общата сума от цените на всички поръчани продукти, с включена цена на доставка, посочена самостоятелно.

Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат, са следните:

  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.

  • С КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА - Картите, с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, Maestro, Visa, V Pay, Visa Electron,  карти с логото на Борика, както и електронни ваучери на Pluxee и Edenred. При плащане с карта Потребителят се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за своята карта и извършва дължимото плащане.

Данните, които клиентът трябва да попълни за плащане с карта, са:номерна картата, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес.

Данни за идентификация - За идентифицирането Ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за идентификация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана Ви ще се появи страница където трябва да въведете Вашата парола.

Валутата на транзакциите (тази, която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

"ФРAМАР" ООД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително номер на карта, тъй като същите са обработени само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

Моля, проверете също така, дали Вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет. Максималната сума за транзакция е 5 000 лева.

  • ПРЕЗ EPAY.BG –при избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, за да финализирате транзакцията - можете да изберете да заплатите онлайн (плащанe с всички видове банкови карти и микросметки) или да получите код за плащане на каса на Еasypay или банкомат; Онлайн транзакциите се извършват в защитената страница на Epay.bg, „ФРАМАР“ ООД не изисква и не съхранява никакви данни за банкови карти и профили на своите клиенти.

  • ПЛАТИ ПО БАНКОВА СМЕТКА (може да се плати и на гише в банката)- При избор на този начин на плащане при заявяване на поръчката от Потребителя, се създава поръчка с номер, на базата на която той може да заплати. Потребителят следва да заплати направената поръчка в срок до 10 дни, след което поръчката се изтрива. При извършване на плащането по сметка на "ФРАМАР" ООД, потребителят посочва номера на поръчката като основание за превода.Плащанията се извършват по следната банкова сметка: БАНКА ДСК - гр. Стара Загора, BIC: STSABGSF;  IBAN: BG75STSA93000023629201

  • ПЛАТИ С БАНКА (изисква активно онлайн банкиране) – При избор на този метод на плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Потребителя се прехвърля към системата на Айрис Солюшънс, избира банката, от която желае да извърши плащането и следва, нейният процес на потвърждаване на превода. Потребителят не дължи на Айрис Солюшънс допълнителни такси.

  • НА ИЗПЛАЩАНЕ - Може да закупите продукти над 100 лв. чрез стоков кредит от TBI Bank.

"ФРAМАР" ООД не изисква и не получава никакви допълнителни такси, без значение от начина на плащане. Всички начислени такси, извън обявената от "ФРAМАР" ООД стойност на поръчката и доставката са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка/посредник.

Последна корекция: 16.06.2023 година

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook