Как по-лесно да обелим доматите?

Ако страдате от някакви стомашни заболявания или просто имате проблеми с храносмилането, за вас е подходящо да консумирате домати, след като предварително сте ги обелили. Люспата на домата може да раздразни чувствителната стомашна лигавица, така че е за предпочитане да я отстранявате винаги, когато можете. За да обелите по-лесно доматите, ги потопете за няколко секунди във вряща вода. Добре узрели сурови домати също може да обелите лесно, като няколко пъти прекарате обратната страна на ножа по кожицата им.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СОЛГАР ФОРМУЛА МНОЖЕСТВО ФИБРИ капсули * 120
СПОНСЕР ЕНЕРДЖИ ПАУЪР ПОРИДЖ 840 гр.
КАФЕ ГРИКА 650 гр.
Безплатна доставка за България!ВИРУМИН ДЕХИДРО ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИН ХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 120
ТРИМАРТ ХУСК ЛЮСПИ 250 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Домат
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Как да се справим с белите петна и напукването на доматите?
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Как доматите влизат в менюто на европейците
Коментари към Как по-лесно да обелим доматите?