Как по-лесно да обелим доматите?

Ако страдате от някакви стомашни заболявания или просто имате проблеми с храносмилането, за вас е подходящо да консумирате домати, след като предварително сте ги обелили. Люспата на домата може да раздразни чувствителната стомашна лигавица, така че е за предпочитане да я отстранявате винаги, когато можете. За да обелите по-лесно доматите, ги потопете за няколко секунди във вряща вода. Добре узрели сурови домати също може да обелите лесно, като няколко пъти прекарате обратната страна на ножа по кожицата им.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СОЛГАР ФОРМУЛА МНОЖЕСТВО ФИБРИ капсули * 120
КАФЕ ГРИКА 650 гр.
Безплатна доставка за България!ВИРУМИН ДЕХИДРО ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИН ХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 120
ТРИМАРТ ХУСК ЛЮСПИ 250 г
БИОХЕРБА БИО ХУСК НА ЛЮСПИ 100 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Как да се справим с белите петна и напукването на доматите?
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Отстранете мазолите по краката с домат или смокиново листо
- Класическa рецептa за домашен кетчуп
Коментари към Как по-лесно да обелим доматите?