Как по-лесно да обелим доматите?
Ако страдате от някакви стомашни заболявания или просто имате проблеми с храносмилането, за вас е подходящо да консумирате домати, след като предварително сте ги обелили. Люспата на домата може да раздразни чувствителната стомашна лигавица, така че е за предпочитане да я отстранявате винаги, когато можете. За да обелите по-лесно доматите, ги потопете за няколко секунди във вряща вода. Добре узрели сурови домати също може да обелите лесно, като няколко пъти прекарате обратната страна на ножа по кожицата им.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СПОНСЕР ЕНЕРДЖИ ПАУЪР ПОРИДЖ 840 гр.
ВИРУМИН ДЕХИДРО ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИН ХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 120
БИОХЕРБА БИО ХУСК НА ЛЮСПИ 100 г
КАФЕ ГРИКА 650 гр.
Безплатна доставка за България!ТРИМАРТ ХУСК ЛЮСПИ 250 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Пилешко филе Капрезе
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер
- Как доматите влизат в менюто на европейците
- Отстранете мазолите по краката с домат или смокиново листо
- Панирани зелени домати
Коментари към Как по-лесно да обелим доматите?