Как по-лесно да обелим доматите?

Ако страдате от някакви стомашни заболявания или просто имате проблеми с храносмилането, за вас е подходящо да консумирате домати, след като предварително сте ги обелили. Люспата на домата може да раздразни чувствителната стомашна лигавица, така че е за предпочитане да я отстранявате винаги, когато можете. За да обелите по-лесно доматите, ги потопете за няколко секунди във вряща вода. Добре узрели сурови домати също може да обелите лесно, като няколко пъти прекарате обратната страна на ножа по кожицата им.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СПОНСЕР ЕНЕРДЖИ ПАУЪР ПОРИДЖ 840 гр.
КАФЕ ГРИКА 650 гр.
Безплатна доставка за България!ВИРУМИН ДЕХИДРО ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИН ХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 120
ТРИМАРТ ХУСК ЛЮСПИ 250 г
БИОХЕРБА БИО ХУСК НА ЛЮСПИ 100 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Как доматите влизат в менюто на европейците
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Отстранете мазолите по краката с домат или смокиново листо
- Домати в медена марината с чесън
- Боб на фурна с домати и спанак
- Пилешко филе Капрезе
Коментари към Как по-лесно да обелим доматите?