Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона
Има трикове, които може да използвате в кухнята, както за да спестите излишни средства, така и за да подобрите качествата на хранителните продукти. Ако разполагате със сух хляб, който не искате да изхвърляте, но не знаете как да върнете първоначалния му вкус, използвайте следния съвет. Сухият хляб за няколко минути ще стане отново мек и ароматен, ако подредите филиите в огъната от стоманена тел поставка и ги покриете с друг съд като тава или плитка тенджера. Така поставете хляба за около 2 минути върху загрятия котлон.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!КУХНЕНСКИ ТАЙМЕР С МАГНИТ
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 20 х 4 мм
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Кухненски мерки
- Погача за прощъпулник
- Питка за Бъдни вечер с мед
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Двуседмична диета с хляб
- Домашна питка с чесново масло и магданоз
Коментари към Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона