Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона

Има трикове, които може да използвате в кухнята, както за да спестите излишни средства, така и за да подобрите качествата на хранителните продукти. Ако разполагате със сух хляб, който не искате да изхвърляте, но не знаете как да върнете първоначалния му вкус, използвайте следния съвет. Сухият хляб за няколко минути ще стане отново мек и ароматен, ако подредите филиите в огъната от стоманена тел поставка и ги покриете с друг съд като тава или плитка тенджера. Така поставете хляба за около 2 минути върху загрятия котлон.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!КУХНЕНСКИ ТАЙМЕР С МАГНИТ
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!ЗОЯ БИО КОКОСОВО БРАШНО 400 гр.
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Как да се отървем от мухъла в дома си без хлорни препарати?
- Направете си здравословен чипс от червена леща, домати и босилек
- Използвайте 4 трика за лесно почистване с бял оцет
- Хляб с ябълка, мед, мащерка и семена
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
Коментари към Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона