Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона

Има трикове, които може да използвате в кухнята, както за да спестите излишни средства, така и за да подобрите качествата на хранителните продукти. Ако разполагате със сух хляб, който не искате да изхвърляте, но не знаете как да върнете първоначалния му вкус, използвайте следния съвет. Сухият хляб за няколко минути ще стане отново мек и ароматен, ако подредите филиите в огъната от стоманена тел поставка и ги покриете с друг съд като тава или плитка тенджера. Така поставете хляба за около 2 минути върху загрятия котлон.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!КУХНЕНСКИ ТАЙМЕР С МАГНИТ
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ РАПИЦА 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Погача за прощъпулник
- Да разбием заблудите - хляба
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Картофен хляб с лук
- Ядков хляб без брашно
- Хляб с просо, слънчогледови семена и мед
- Пълнен хляб със зеленчуци и сметанов сос с чесън
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
- Как да изчистим белите варовикови петна по мивката за броени минути? (видео)
Коментари към Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона