Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона

Има трикове, които може да използвате в кухнята, както за да спестите излишни средства, така и за да подобрите качествата на хранителните продукти. Ако разполагате със сух хляб, който не искате да изхвърляте, но не знаете как да върнете първоначалния му вкус, използвайте следния съвет. Сухият хляб за няколко минути ще стане отново мек и ароматен, ако подредите филиите в огъната от стоманена тел поставка и ги покриете с друг съд като тава или плитка тенджера. Така поставете хляба за около 2 минути върху загрятия котлон.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!КУХНЕНСКИ ТАЙМЕР С МАГНИТ
НовЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!ЗОЯ БИО КОКОСОВО БРАШНО 400 гр.
УРЕД ЗА ВАРЕНЕ НА ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 2.2 л
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Еврейски безквасен хляб Маца
- 22 интересни факта за хляба
- Кухненски мерки
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
Коментари към Направете хляба мек и ароматен за 2 минути над котлона