Настържете индийското орехче непосредствено преди използване
Повечето подправки са смлени така фино, че ако се съхраняват правилно, ароматът и полезните им вещества се запазват изцяло. Това обаче не се отнася за индийското орехче, то е изключение от правилото. За него трябва да се снабдите със специално малко стъргало, за да можете да го настържете непосредствено преди използване или директно върху готовото ядене. В противен случай няма да можете да се възползвате от всичките му качества, аромат и вкус. Важно е стъргалото да ни служи само за индийското орехче, за да не се замърсява с други продукти, които в последствие ще предадат различен вкус на подправката.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АРОМАНДИСЕ МИКС ОТ ПОДПРАВКИ ГАРАМ МАСАЛА прах 35 г
СОДА БИКАРБОНАТ 300 гр.
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Калоферче
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Чубрица - балканска
- Кухненски мерки
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Подобрете съня с прясно мляко и индийско орехче
- Домашна италианска подправка
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Индийско орехче, Мускатово орехче
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
Коментари към Настържете индийското орехче непосредствено преди използване