Настържете индийското орехче непосредствено преди използване
Повечето подправки са смлени така фино, че ако се съхраняват правилно, ароматът и полезните им вещества се запазват изцяло. Това обаче не се отнася за индийското орехче, то е изключение от правилото. За него трябва да се снабдите със специално малко стъргало, за да можете да го настържете непосредствено преди използване или директно върху готовото ядене. В противен случай няма да можете да се възползвате от всичките му качества, аромат и вкус. Важно е стъргалото да ни служи само за индийското орехче, за да не се замърсява с други продукти, които в последствие ще предадат различен вкус на подправката.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СОДА БИКАРБОНАТ 300 гр.
ЗОЯ БИО КУРКУМА на прах 60 г
ЗОЯ БИО КУРКУМА на прах 150 гр
ЗОЯ БИО ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА на прах 150 гр.
ЗОЯ СОДА БИКАРБОНАТ БЕЗ АЛУМИНИЙ 200 гр.
ЗОЯ СОДА БИКАРБОНАТ БЕЗ АЛУМИНИЙ 500 гр.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Калоферче
- Подправки, които ще ви помогнат да намалите консумацията на сол
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Чубрица - балканска
- Научете 4 нови начина за почистване на мивката без химикали
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
Коментари към Настържете индийското орехче непосредствено преди използване