Настържете индийското орехче непосредствено преди използване

Повечето подправки са смлени така фино, че ако се съхраняват правилно, ароматът и полезните им вещества се запазват изцяло. Това обаче не се отнася за индийското орехче, то е изключение от правилото. За него трябва да се снабдите със специално малко стъргало, за да можете да го настържете непосредствено преди използване или директно върху готовото ядене. В противен случай няма да можете да се възползвате от всичките му качества, аромат и вкус. Важно е стъргалото да ни служи само за индийското орехче, за да не се замърсява с други продукти, които в последствие ще предадат различен вкус на подправката.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да заменим различните подправки
- Миск от подправки Old Bay
- Приготвяне на креолски микс подправка каджун
- Домашни маски за лице с индийско орехче
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Домашна целинова сол
- Как да отворим запечатана бутилка само с лист хартия?
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Предотвратете появата на кариес с индийско орехче и риган
Коментари към Настържете индийското орехче непосредствено преди използване