Настържете индийското орехче непосредствено преди използване

Повечето подправки са смлени така фино, че ако се съхраняват правилно, ароматът и полезните им вещества се запазват изцяло. Това обаче не се отнася за индийското орехче, то е изключение от правилото. За него трябва да се снабдите със специално малко стъргало, за да можете да го настържете непосредствено преди използване или директно върху готовото ядене. В противен случай няма да можете да се възползвате от всичките му качества, аромат и вкус. Важно е стъргалото да ни служи само за индийското орехче, за да не се замърсява с други продукти, които в последствие ще предадат различен вкус на подправката.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АРОМАНДИСЕ МИКС ОТ ПОДПРАВКИ ГАРАМ МАСАЛА прах 35 г
СОДА БИКАРБОНАТ 300 гр.
ЗОЯ СОДА БИКАРБОНАТ БЕЗ АЛУМИНИЙ 200 гр.
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Калоферче
- Киселица, Дива ябълка
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Оризът ще е по-малко калоричен, ако се изстудява след готвене
- Миск от подправки Old Bay
- Лимонена трева
- Как да се отървем от мухъла в дома си без хлорни препарати?
- Копър
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Гответе здравословно и икономично в тенджера под налягане
Коментари към Настържете индийското орехче непосредствено преди използване