Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори

Случвало ли ви се е да искате да подсладите сутрешното си кафе, но след като отворите бурканчето с кафява захар да разберете, че тя е твърда като скала? Ако вашият отговор е положителен, тогава използвайте следния лесен и ефективен метод за съхранение на този естествен подсладител.
Вземете един лимон и го измийте старателно със сода за хляб и вода. Подсушете кората и я настържете с ренде или просто отрежете няколко парчета от нея. Изсипете ги в рохкавата захар и се насладете на нейния свеж аромат и сладък вкус.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МУСТЕЛА SENSITIVE ИЗМИВАЩ ГЕЛ 300 мл
НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл
Безплатна доставка за България!ОРГАНИК ШОП СКРАБ ЗА ТЯЛО СИЦИЛИАНСКИ ПОРТОКАЛ 250 мл
НЕИСС СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ 330 г
МУСТЕЛА SENSITIVE ЛОСИОН ЗА ТЯЛО 200 мл
ТОТАЛ БОДИ МУЛТИ КОЛАГЕН прах 267 г НАТУРАЛ ФАКТОРС
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Диета без захар - какво означава, какви са ползите и вредите от нея
- Колко грама захар да ядем на ден
- Отглеждане на лимон
- Пилешко филе с мед и горчица
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Агаве
Коментари към Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори