Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори
Случвало ли ви се е да искате да подсладите сутрешното си кафе, но след като отворите бурканчето с кафява захар да разберете, че тя е твърда като скала? Ако вашият отговор е положителен, тогава използвайте следния лесен и ефективен метод за съхранение на този естествен подсладител.
Вземете един лимон и го измийте старателно със сода за хляб и вода. Подсушете кората и я настържете с ренде или просто отрежете няколко парчета от нея. Изсипете ги в рохкавата захар и се насладете на нейния свеж аромат и сладък вкус.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
БИСОУ I FEEL NATURE АНТИЦЕЛУЛИТЕН СКРАБ ЗА ТЯЛО 200 г
ОРГАНИК ШОП СКРАБ ЗА ТЯЛО СИЦИЛИАНСКИ ПОРТОКАЛ 250 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ ТУБА WINTER 80 г + 15 хартиени филтъра
НовБИСОУ ПОЧИСТВАЩ И ХИДРАТИРАЩ СКРАБ ЗА ТЯЛО С ЧЕРВЕНА ГЛИНА 200 г
ЗАХАРЕН СКРАБ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО МАЛИНА, ГОРСКИ ПЛОДОВЕ И ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ПИПЕР NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
ЗАХАР КАФЯВА 500 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Отглеждане на лимон
- Колко грама захар да ядем на ден
- Ограниченият прием на захар в ранното детство намалява риска от хронични заболявания
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Карамелизирана захар - рецепта
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
Коментари към Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори