Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори

Случвало ли ви се е да искате да подсладите сутрешното си кафе, но след като отворите бурканчето с кафява захар да разберете, че тя е твърда като скала? Ако вашият отговор е положителен, тогава използвайте следния лесен и ефективен метод за съхранение на този естествен подсладител.
Вземете един лимон и го измийте старателно със сода за хляб и вода. Подсушете кората и я настържете с ренде или просто отрежете няколко парчета от нея. Изсипете ги в рохкавата захар и се насладете на нейния свеж аромат и сладък вкус.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МУСТЕЛА SENSITIVE ИЗМИВАЩ ГЕЛ 300 мл
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ сироп 100 мл
МИКОНАТУР БИО КОКОСОВА ЗАХАР 180 г
ЛОВАРЕ ЧАЙ ТУБА WINTER 80 г + 15 хартиени филтъра
МУСТЕЛА SENSITIVE ЛОСИОН ЗА ТЯЛО 200 мл
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Отглеждане на лимон
- Психиатърът Стивън Сидероф: Побеждавам зависимостта си към сладкото, като си поставям скромни цели, понякога се провалям, но не се отказвам
- Колко грама захар да ядем на ден
- Диета без захар - какво означава, какви са ползите и вредите от нея
- Пилешко филе с мед и горчица
- Агаве
Коментари към Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори