Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори

Случвало ли ви се е да искате да подсладите сутрешното си кафе, но след като отворите бурканчето с кафява захар да разберете, че тя е твърда като скала? Ако вашият отговор е положителен, тогава използвайте следния лесен и ефективен метод за съхранение на този естествен подсладител.
Вземете един лимон и го измийте старателно със сода за хляб и вода. Подсушете кората и я настържете с ренде или просто отрежете няколко парчета от нея. Изсипете ги в рохкавата захар и се насладете на нейния свеж аромат и сладък вкус.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МУСТЕЛА SENSITIVE ИЗМИВАЩ ГЕЛ 300 мл
ЛОЛИ ХЕРБАЛ БЛИЗАЛКИ ПРИ КАШЛИЦА С ВКУС НА ЯБЪЛКА * 4
МИКОНАТУР БИО КАКАО С КОКОСОВА ЗАХАР 250 г
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ДЖИНДЖИФИЛ пастили * 12
МУСТЕЛА SENSITIVE ЛОСИОН ЗА ТЯЛО 200 мл
БОНБОНИ АЛПИ * 100
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Отглеждане на лимон
- Колко грама захар да ядем на ден
- Захарни алкохоли – същност, ползи и вреди за здравето
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Агаве
- Лимони и чесън надвиват грипа
Коментари към Предотвратете втвърдяването на захарта с лимонови кори