Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън

Сухите хранителни продукти или подправки, които използваме в домашни условия, обикновено съхраняваме в кутии или хартиени пликове. Въпреки това обаче, понякога в тях се развиват малки червейчета, които развалят качеството им и ги правят негодни за консумация. Затова в съдовете, в които съхранявате ориз, червен пипер, боб, леща и др., поставяйте по няколко необелени скилидки чесън. Неговата миризма и антибактериални свойства не позволяват разпространяването на характерните червейчета и мухички. Не се притеснявайте за самите хранителни продукти - те няма да абсорбират миризмата на чесън, нито има опасност да я предадат на ястието, което приготвяте с тях.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ПЕРФОРМЕРЕКТ капсули * 16
НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл
Безплатна доставка за България!МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗДРАВО СЪРЦЕ 100 мл
ГАРДЪН ОФ ЛАЙФ СУРОВ ПРОБИОТИК КОЛОН КЕЪР капсули * 30
Безплатна доставка за България!АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
Коментари към Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън