Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън

Сухите хранителни продукти или подправки, които използваме в домашни условия, обикновено съхраняваме в кутии или хартиени пликове. Въпреки това обаче, понякога в тях се развиват малки червейчета, които развалят качеството им и ги правят негодни за консумация. Затова в съдовете, в които съхранявате ориз, червен пипер, боб, леща и др., поставяйте по няколко необелени скилидки чесън. Неговата миризма и антибактериални свойства не позволяват разпространяването на характерните червейчета и мухички. Не се притеснявайте за самите хранителни продукти - те няма да абсорбират миризмата на чесън, нито има опасност да я предадат на ястието, което приготвяте с тях.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл
Безплатна доставка за България!ОЛИМП БЛЕКВАЙЛЕР ШРЕД 480 г
НовБИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗДРАВО СЪРЦЕ 100 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН BCAA 4:1:1 200 г ОВКУСЕН
НовМЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Сос от печени домати с чесън и босилек
Коментари към Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън