Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън

Сухите хранителни продукти или подправки, които използваме в домашни условия, обикновено съхраняваме в кутии или хартиени пликове. Въпреки това обаче, понякога в тях се развиват малки червейчета, които развалят качеството им и ги правят негодни за консумация. Затова в съдовете, в които съхранявате ориз, червен пипер, боб, леща и др., поставяйте по няколко необелени скилидки чесън. Неговата миризма и антибактериални свойства не позволяват разпространяването на характерните червейчета и мухички. Не се притеснявайте за самите хранителни продукти - те няма да абсорбират миризмата на чесън, нито има опасност да я предадат на ястието, което приготвяте с тях.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СЪН ЛАЙТ саше * 8 SUN WAVE
НовБИОХЕРБА ЛУТЕИН И ЗЕАКСАНТИН + ВИТАМИН A капсули * 60
НовМЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
ПЕРФОРМЕРЕКТ капсули * 16
НовГАРДЪН ОФ ЛАЙФ СУРОВ ПРОБИОТИК КОЛОН КЕЪР капсули * 30
Безплатна доставка за България!НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Как да съхраним аспержите свежи за по-дълго?
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да сварим правилно лещата
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
Коментари към Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън