Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън
Сухите хранителни продукти или подправки, които използваме в домашни условия, обикновено съхраняваме в кутии или хартиени пликове. Въпреки това обаче, понякога в тях се развиват малки червейчета, които развалят качеството им и ги правят негодни за консумация. Затова в съдовете, в които съхранявате ориз, червен пипер, боб, леща и др., поставяйте по няколко необелени скилидки чесън. Неговата миризма и антибактериални свойства не позволяват разпространяването на характерните червейчета и мухички. Не се притеснявайте за самите хранителни продукти - те няма да абсорбират миризмата на чесън, нито има опасност да я предадат на ястието, което приготвяте с тях.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
РЕСКЮ ГЪМИС дъвчащи бонбони * 60
ПЮР ВЪЗБУЖДАЩ ГЕЛ ЗА МЪЖЕ МЕН СТИЙЛ ГЕЛ 50 мл
НУБРИЯ НЮ КИД МУЛТИВИТАМИНИ + ОМЕГА 3 ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30
НовКУБА GOLD АФТЪРШЕЙВ ЗА МЪЖЕ 100 мл
БАБУШКА АГАФИЯ СЕРУМ ЗА РАСТЕЖ НА КОСАТА С ЛЮТА ЧУШКА 150 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Какви са здравословните ползи на ориза басмати
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Как да сварим правилно лещата
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън