Начало Съвети Околна среда и бит За дома Внесете позитивна енергия в дома с 5 вида кристали

Внесете позитивна енергия в дома с 5 вида кристали

Внесете позитивна енергия в дома с 5 вида кристали - изображение

Кристалите носят естествената енергия на земята и могат да пренесат хармонията от природата във вашия дом. Тяхната структура излъчва трептения, които са различни за всеки вид камък и неговата уникална аура. Вижте как да използвате кристалите, за да заредите с добри чувства и положителни вибрации жилището си.

1. Розов кварц за спалнята
Камъкът се асоциира с обичта и се използва за укрепване на романтичните връзки и любовта към себе си. Той носи енергия на нежност и грижа, а цветът му говори за привързаност, щастие и топлина. Поставете кристалите на нощното шкафче или до четирите ъгъла на леглото.

Розов кварц

2. Калцит за кухнята
Кухнята трябва да бъде приветлива и уютна, затова е препоръчително да изберете оранжев или жълт цвят. Тези нюанси са енергизиращи и подхранващи, а самият калцит е чудесен пречистващ кристал. Неговата енергия е много деликатна и често се използва за облекчаване на депресия.

Калцит

3. Селенит за всекидневната
Тази стая се нуждае от нещо успокояващо и целебно, защото там се смесват много различни настроения. Селенитът е същински ангелски кристал с нежни сини тонове. Неговото небесно излъчване помага да се свържете с по-висши усещания, както и да получите креативно вдъхновение в заниманията си.

Селенит
4. Черен турмалин за коридора
Кристалът може да бъде поставен на различни места в дома, но е изключително подходящ за пространствата около вратите и прозорците. Той има защитни свойства и служи за преобразувател на негативна енергия. По тази причина е добро допълнение и за бюрото с компютър.

Турмалин

5. Прозрачен кварц за банята
Кристалът има пречистващ ефект и подхожда на функцията на банята – стая, където човек намира чистота и свежест. Кварцът помага да свалите негативизма и да се завърнете към задачите си с ясен ум и ново вдъхновение.

Кварц

По статията работи: Гергана Стоева
Източници: wellandgood.com
Снимки: pinterest.com / 3rdeyeopener.com / scentualgoddess.com / earthinspiredgifts.com.au

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноАлт. медицинаБотаникаРецептиЕ-тата в хранитеКлинични пътекиНовиниИсторияСоциални грижиАнкетиДиетиОрганизацииНормативни актове