Добавете лимонови кори към ориза, за да не слепва
Ако искате да приготвите вкусен и здравословен ориз, като същевременно избягвате залепването на продукта по стените на съда, тогава опитайте този лесен трик. Всичко, от което се нуждаете, е време и няколко резена лимонова кора. Ето как.
Изсипете ориза в тенджера. Към него добавете 1-2 резена лимонова кора. Залейте съставките с вода и преминете към приготвяне на любимото ястие. Използвайте този лесен трик всеки път, в който искате да обогатите вкуса на ориза и да предотвратите неговото слепване.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЯНГ МАСКА ЗА ОБЕМ С АЛОЕ ВЕРА И ОРИЗ 150 мл.
ФИТО PHANERE КОСА И НОКТИ дражета * 120
Безплатна доставка за България!ХАРУХАРУ УОНДЪР КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ОРИЗ 90 мл
ПЛАНТИС ХОЛЕСТЕРОЛ КОНТРОЛ ФОРМУЛА капсули * 60 038460
НовАЦЕТА БИО БЕБЕШКО ОРИЗОВО НИШЕСТЕ ЗА ВАНА 100 мл
ЗДРАВЕ УНИВЕРСАЛЕН ХИДРАТИРАЩ КРЕМ 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Оризови спагети
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Втора част
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Пригответе си ориз на пара без необходимия уред
- Ориз
Коментари към Добавете лимонови кори към ориза, за да не слепва