Замразете хляба, за да го съхраните за по-дълго време
Ако искате да съхраните хляба за възможно най-дълго време, фризерът е най-добрият вариант за това. Увийте го плътно в кухненско фолио и след това го поставете в чиста найлонова торбичка. Размразяването на хляба се извършва на стайна температура или в предварително загрята фурна за около 5 минути. По този начин хляб и хлебни продукти могат да се съхраняват в рамките на три месеца.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Двуседмична диета с хляб
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Бига - квас за хляб по италиански
- Домашен хляб със сушени домати и парченца маслини (за хлебопекарна)
- Вместо хляб си направете кълнове от лимец или ръж
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
Коментари към Замразете хляба, за да го съхраните за по-дълго време