Защо да консумираме кората на кивито?
Не е тайна, че кивито е вкусен плод, изключително богат на витамини и полезни за организма вещества. Всички сме свикнали да го белим и да консумираме сочната вътрешност, но знаете ли, че кората му също е изключително богата на фибри и витамин C?
Доказано е, че обелката на кивито съдържа три пъти повече антиоксиданти от вътрешността. Ако не може да я консумирате директно, може да я включите в здравословно смути.
Допълнителен съвет: За да консумирате кората на кивито, измийте я старателно и премахнете мъха от нея.
Източник: dailymail.co.uk
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЕКВИЛИБРА ЕЖЕДНЕВНА РЕГУЛАЦИЯ таблетки * 30
ВИТАРАМА НУТРИШЪН GUT HEALTH ПРЕБИОТИК КОМПЛЕКС прах 310 г
НЕИСС СКРАБ ЗА ЛИЦЕ КИВИ & ГРОЗДЕ 130 г
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ 150 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА СПРЕЙ ЗА ОБЕМ И КЪДРИЦИ 100 мл
БЛЕВИТ Л РАЗХЛАБВАЩ ЧАЙ 150 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Варианти за отслабване с киви
- Ползи и противопоказания на плодовете киви
- Киви вместо аспирин
- Ако страдате от диабет, яжте киви
- Киви, Актинидия
- Фреш от киви с лимон
- Сладко от киви с лимон
- Смути с киви, сок от портокал и ленено семе
- Повишете защитните сили на организма си с портокал и киви
- Коктейл от киви и ябълков сок с канела
Коментари към Защо да консумираме кората на кивито?