За безупречно разрязване на торти и меки сирена, използвайте конец за зъби

Всяка домакиня има своите малки тайни и трикове, с които да впечатлява гостите си. Добавете към вашия списък с полезни идеи тези 3 съвета за това как да използвате конеца за зъби, за да запазите безупречния вид на трапезата си.
Колкото и да ви учуди, конецът за зъби е ефективно средство за разрязване на сладкиши, торти, блатове, желета. За разлика от ножа, той действа фино и без да нанасяте щети върху парчето.

Ако искате да отрежете идеалното парче моцарела (или друг вид меко сирене), то използвайте конец за зъби.

Случвало ли ви се е сладките, които сте направили с голямо старание да залепнат за тавата? Шпатулата не е единственото решение. Много често се оказва, че тестените изделия могат да се отделят непокътнати единствено с нещо фино и деликатно като конецът за зъби.

Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Белтъчен крем за торти и сладкиши
- Сватбената торта - символика и история
- Как да поднесем храната по оригинален начин - Десета част
- Пясъчна торта с крем от кондензирано мляко и ядки
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- За да ви стане навик почистването на зъбите, свържете го с друга ежедневна процедура
- Шоколадови пастички със смлени бадеми
- Кралска торта
- Шоколадов сладкиш с лешници
- Торта Шварцвалд
Коментари към За безупречно разрязване на торти и меки сирена, използвайте конец за зъби