За безупречно разрязване на торти и меки сирена, използвайте конец за зъби
Всяка домакиня има своите малки тайни и трикове, с които да впечатлява гостите си. Добавете към вашия списък с полезни идеи тези 3 съвета за това как да използвате конеца за зъби, за да запазите безупречния вид на трапезата си.
Колкото и да ви учуди, конецът за зъби е ефективно средство за разрязване на сладкиши, торти, блатове, желета. За разлика от ножа, той действа фино и без да нанасяте щети върху парчето.
Ако искате да отрежете идеалното парче моцарела (или друг вид меко сирене), то използвайте конец за зъби.
Случвало ли ви се е сладките, които сте направили с голямо старание да залепнат за тавата? Шпатулата не е единственото решение. Много често се оказва, че тестените изделия могат да се отделят непокътнати единствено с нещо фино и деликатно като конецът за зъби.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
- Торта Червено кадифе с крем от извара
- Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Ето защо не трябва да режете тортата на триъгълници
- Уникални торти за специални празници
- Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
Коментари към За безупречно разрязване на торти и меки сирена, използвайте конец за зъби