Начало Съвети Околна среда и бит Спорт и свободно време За да работите по-продуктивно, предвижвайте се до работа с колело

За да работите по-продуктивно, предвижвайте се до работа с колело

За да работите по-продуктивно, предвижвайте се до работа с колело - изображение
С какво пътувате до офиса? Проучванията показват, че хората, които се предвижват  до работа с колело са по-продуктивни на работното място. Този спорт доказано понижава нивата на кортизол, което ефективно подобрява настроението и гони стреса. А бонусът е, че избягвате излишни нерви покрай градските задръствания и отчаяното търсене на място на паркиране. 
 
  • Ето защо, ако искате да бъдете по-продуктивни на работното място, движете се с колело. И тъй като този приятен спорт ви прави по-спокойни и щастливи, трудните задача, крайните срокове и киселият шеф не могат да ви смутят. 
 
  • Според проучване, направено в Лондон, карането на колело забавя стареенето. В проекта са участвали 2400 еднояйчни близнаци, а резултатите установяват, че тези, които се карали колело три пъти седмично (в рамките на час) Са биологично девет години по-млади от своите близнаци, които не практикуват колоездене.
Допълнителен съвет: Не забравяйте, че освен че ни предоставя много ползи за здравето, колоезденето е и незаменимо забавление. 
Източник: bicycling.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпорт и туризъмЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайлСпортПсихологияСоциални грижиСпециалистиПроизводители