За да са по-вкусни шницелите, ги пригответе последно, преди гостите да дойдат
Стараейки се да съчетаваме успешно всички домакински дейности, е необходимо добре да планираме кое след кое трябва да свършим или колко неща едновременно можем да правим. Някои хитринки в кухнята винаги ще са ни от полза да блеснем пред гостите си. Ако ще понасяме пържено месо, например шницел, той се приготвя накрая. По добре да не го правим едновременно с гарнитурите за пестене на време, защото иначе галетата се овлажнява от месото и ако мине дълго време след изпържването, шницелът не е достатъчно вкусен.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Панирани шницели от кайма
- Свински шницели с кръгчета ананас и кашкавал
- Пилешки шницел с млечен сос грейви
- Виенски шницел с кашкавалена плънка
- Пилешки шницели с хрупкава панировка
- Пуешки шницели с гарнитура от рукола, нар и пармезан
- Свински шницел, паниран в пармезан
- Свински шницели с лимон
- Шницели от шунка и кашкавал
- Свински шницели с фенел и череши
Коментари към За да са по-вкусни шницелите, ги пригответе последно, преди гостите да дойдат