За да са по-вкусни шницелите, ги пригответе последно, преди гостите да дойдат

Стараейки се да съчетаваме успешно всички домакински дейности, е необходимо добре да планираме кое след кое трябва да свършим или колко неща едновременно можем да правим. Някои хитринки в кухнята винаги ще са ни от полза да блеснем пред гостите си. Ако ще понасяме пържено месо, например шницел, той се приготвя накрая. По добре да не го правим едновременно с гарнитурите за пестене на време, защото иначе галетата се овлажнява от месото и ако мине дълго време след изпържването, шницелът не е достатъчно вкусен.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Панирани шницели от кайма
- Пилешки шницел с млечен сос грейви
- Свински шницел, паниран в пармезан
- Шницели на фурна с плънка от кашкавал и яйца
- Свински шницели с лимон
- Панирани пилешки шницели със сусам
- Пилешки шницели с доматен сос с лук и чесън
- Шницели от кълцана сьомга с кашкавал
- Шницели от картофи и целина с градински чай
- Шницели от шунка и кашкавал
Коментари към За да са по-вкусни шницелите, ги пригответе последно, преди гостите да дойдат