Избягвайте да консумирате цвекло, ако страдате от диабет
 
    Напразно червеното цвекло е един от най-подценяваните зеленчуци на българската трапеза. С неговия богат на витамини, антиоксиданти и естествени захари състав, то се нарежда в предните редици на здравословните храни. Имате широк избор как да използвате сладкия му корен - от настърган или нарязан на салати и супи до изцеден на сок. Сокът от цвекло можете да консумирате при анемии, недостиг на минерални соли или неврози. Единственото му противопоказание е да не се консумира при захарен диабет, заради известното високо съдържание на захари. За разнообразяване на вкуса и аромата му, може да го приемате в комбинация с лимонов или портокалов сок.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТЕВИЯ табл. * 60 БУРОВ
ТЕСТ ЛЕНТИ EASY LIFE PLUS ЗА КРЪВНА ЗАХАР * 25
СУИТЛИ ТРАПЕЗЕН ПОДСЛАДИТЕЛ таблетки * 300
АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР WELLION CALLA LIGHT КОМПЛЕКТ
УБОЖДАЩО УСТРОЙСТВО ЗА АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР БИОНАЙМ GD 500
ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АПАРАТ ЗА КРЪВНА ЗАХАР КОНТУР ПЛЮС * 50
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Превенция и лечение на болести
- Как да свалим нивата на кръвна захар без лекарства
- Лечение на инсулинова резистентност: лекарства, добавки и хранене
- Диабет
- Диета № 9 - при диабет
- E11 Неинсулинозависим захарен диабет
- Сярна гъба
- Порцеланова копринка, Воловария, Чернилка, Воловарка, Мастиленка, Лиственична гъба
- Инсулин и HOMA-индекс
- Драконов плод
- Берберин - новата алтернатива при диабет




 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Избягвайте да консумирате цвекло, ако страдате от диабет