Начало Съвети Околна среда и бит Природосъобразен начин на живот Използвайте 17 невероятни идеи за опаковане на подаръци

Използвайте 17 невероятни идеи за опаковане на подаръци

Използвайте 17 невероятни идеи за опаковане на подаръци - изображение

Оригиналното опаковане прави подаръка наистина специален. Така той може да се запомни дълго време в бъдеще. Ние сме събрали няколко интересни идеи за опаковане на подаръци, които са невероятно креативни.

1. Зелени венци.

Подаръчната кутия може да бъде украсена с помощта на тънки клонки от вечнозелени растения като туя или розмарин.

2. Забавни чудовища.

Всяка светла кутия може да се превърне в "чудовище", ако й добавите очи, зъби и език. Децата ще я оценят като красива опаковка.

3. Кутия с дупки.

Друга страхотна идея: самият подарък може да бъде част от декорацията, като тази опаковка на огърлица с топчета.

4. Мини хартиени къщи.

Всичко, което трябва да направите, е да изрежете шаблон, отпечатан върху картон или декоративна хартия и да направите своя мини къща. Дори бисквити, увити в такава хартия, могат да бъдат специален подарък.

5. Използване на снимки и пощенски картички като украса.

Снимки и картички или дори красиви изрезки от списания са чудесен начин за декориране на опакованите подаръци.

6. Кутия за бижута, направена от орехова черупка.

С малко творчество дори и най-необичайните материали могат да бъдат полезни. Орехова черупка, силикон, брокат и панделка е всичко, от което се нуждаете, за да направите оригинална кутия за бижута.

7. Панделка, направена от фотографски филм.

Всеки любител на филмите и фотографията ще оцени тази опаковка. А колко по-красива може да бъде тя, ако използвате вестникарска хартия, вместо амбалажна.

8. Пера.

Употребата на пера за декорация е добра идея. Ако не разполагате с истински, може да изрежете от цветна или бяла хартия, след което да ги прикрепите към подаръчната кутия.

9. Конусовидна опаковка.

Красивите хартиени торбички също могат да бъдат чудесна опаковка за малък подарък. Просто ви трябва телбод и малко допълнителни украшения.

10. Използване на прежда за декорация.

Само забележете различните и необичайни начини за употреба на преждата. Тук вие може да развихрите вашето въображение.

11. Копчета.

Кой би си помислил, че копчетата могат да бъдат красива декорация за подаръчна кутия? Просто ги пришийте към нея или ги добавете към панделката, за да завършите декорацията.

12. Звездни панделки.

Такива звезди могат да придадат празнично настроение на всяка една опаковка. За да ги създадете, използвайте декоративна хартия или стари списания. Просто следвайте инструкциите и използвайте телбод накрая.

13. Кутии с различни форми.

Добавете няколко детайла към амбалажната хартия и ще ви бъде трудно да разопаковате такъв красив подарък.

14. Малки флагове.

За да създадете тези малки флагове, изрежете няколко парчета цветна хартия или плат. Прикрепете ги към конопено въженце с помощта на силикон, след което го използвайте, за да украсите кутията за подаръци.

15. Кутия във форма на възглавница.

Изработката на тази симпатична кутия е много лесна. Тя е подходяща за малки кърпи и шалчета, както и за ръчно изработени украшения.

16. Бели опаковки.

Опаковането на подаръци в бяла хартия с помощта на бяла панделка и добавянето на бял етикет може да звучи малко странно. Независимо от това резултатът е впечатляващ.

17. Бутилки с шапки.

Направете конусовидни шапки от светъл плат и ги прикрепете към шишето с помощта на силикон. Добавете нос и брада и бутилката с вино ще се превърне в забавно джудже.

Източник: www.brightside.me

Снимка: www.consumerreports.org

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиСоциални грижиЛюбопитноТестовеНовиниРецепти