Използвайте 3 трика, за да избегнете бъркотията след стъргане на кашкавал
Какво е домашна пица без настърган кашкавал? Този вкусен млечен продукт може да направи чудеса с почти всяко ястие, но ползването на рендето, често създава бъркотия наоколо. Познато ли ви е? Следващият път, когато стържете кашкавал, приложете тези три лесни трика, за да си спестите времето за почистване на кухненския плот.
- Преди да преминете към настъргване на кашкавала, замразете го за около 20 минути. Така той ще се втвърди и няма да се разпада толкова лесно.
- Напръскайте рендето със спрей за готвене (ако не разполагате с продукта, използвайте смес от вода и олио в съотношение 1:1).
- Поставете рендето в голям плитък съд или найлонов плик и настържете кашкавала вътре. Става лесно, бързо и без излишна бъркотия
Допълнителен съвет: За да нарежете кашкавала на тънки резени, просто използвайте обикновена кухненска белачка.
Източник: thriftyjinxy.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ РЕНДЕ
РЕНДЕ ЗА РЯЗАНЕ НА КАРТОФИ RAZ189
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
Коментари към Използвайте 3 трика, за да избегнете бъркотията след стъргане на кашкавал