Начало Съвети Околна среда и бит За дома Използвайте 4 практични приложения на обикновения кламер

Използвайте 4 практични приложения на обикновения кламер

Използвайте 4 практични приложения на обикновения кламер - изображение

Кламерите намират широко приложение не само в офиса, но и извън него. Те могат да се използват за различни цели - като помощно средство в изобразителното изкуство, импровизирана отвертка и още много други. Вижте някои от нашите предложения за употреба на тези метални изделия, които могат да спестят време и нерви.

1. Скриване на презрамките

Лятото е чудесен сезон. Той е пълен с топлина, емоции и добро настроение. Разбира се, през това време от годината се обличаме възможно най-леко. И тук възниква следния въпрос: как може да скрием презрамките на сутиена под изрязания потник? Много е лесно. Вземете един кламер, прекарайте двата края през презрамките и готово. Вече може да носите вашия любим потник без притеснения.

2. Отбелязване на тиксото

Ако не искате да губите време в търсене на "невидимия" край на тиксото, използвайте следния трик: поставете кламер от вътрешната страна на лентата. По този начин може да улесните нейното отлепване.

3. Закопчаване на гривната

Изпитвате трудност при закопчаване на любимата гривна? Наоколо няма никой, който може да ви помогне? Няма проблем - на помощ идва кламерът. Вземете и разтворете металното изделие. Прекарайте единия край през дупката на гривната, а другия притиснете с пръсти, за да фиксирате накита. Накрая закопчайте и готово.

4. Поправяне на очилата

Използвайте кламер, за да поправите рамките на очилата. Разтворете металното изделие и смажете единия му край с чук, за да създадете връх, подобен на отвертка. Завийте винтчето на рамката с помощта на импровизирания инструмент и готово.

Редактор: Маргарита Добрева
Източник: brightside.me
Снимки: coolscienceexperimentshq.com

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайл