Начало Съвети Околна среда и бит За дома Използвайте 7 гениални начина, за да скриете ценните вещи

Използвайте 7 гениални начина, за да скриете ценните вещи

Използвайте 7 гениални начина, за да скриете ценните вещи - изображение

За съжаление, в днешно време жилищата не са напълно защитени от проникване с взлом. Но ако се погрижите за вашето имущество, като добавите някои нововъведения, вие може да предпазите ценностите от грабеж. Представяме ви 7 тайни скривалища, които са способни да заблудят дори най-умния крадец.

1. Куха книга

Този трик е познат от филмите и телевизионните предавания. Той наистина действа, ако имате много рафтове, пълни с книги. Може да се снабдите с подобен тайник от интернет или сами да си направите с помощта на макетно ножче.

2. Фалшив камък

Ако искате да скриете резервния ключ, поставете го в сейф под формата на камък. Лесно може да си направите такъв. Прикрепете малка пластмасова бутилка към най-обикновен камък. Заровете я в градината, като оставите твърдата минерална маса на повърхността.

3. Стенен часовник

Това е друго необичайно място за съхранение на ценностите. Може да използвате и обикновен часовник. Просто поставете вещите в задния панел. Ако той не разполага с достатъчно място, създайте допълнително с помощта на картон. Използвайте въображението си и запазете ценностите на сигурно място.

4. Въздушна клапа

Вероятно сте виждали този трик в съвременните детективски филми. Благодарение на тях той придобива толкова голяма популярност, че някои компании започват да произвеждат фалшиви въздушни клапи и да ги продават.

5. Външен термометър

Обикновеният външен термометър може да има повече от едно предназначение. Ако в него има достатъчно място, скрийте резервните ключове там.

6. Сейф под формата на контакт

С негова помощ вие може да защитите ценностите, дори крадецът да проникне в жилището. Той няма да има време, за да провери всички обекти, особено ако те са разположени в прашен стар килер или зад огромен тежък диван.

7. Дървена врата

Мислили ли сте някога да скриете вашите ценности във вратата? Нито ние! За целта, трябва да се снабдите с малък метален контейнер. Сложете ценностите в него и го затворете. Направете дупка в горния край на дървената врата и поставете контейнера в нея. Ако искате да го извадите, използвайте обикновен магнит.

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.homesecurityireland.wordpress.com
По статията работи: Маргарита Добрева

4.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиАлт. медицинаЛайфстайл