Начало Съвети Здраво тяло Превенция и лечение на болести Как да изберете качествен сребърен разтвор и да подсилите имунната си система

Как да изберете качествен сребърен разтвор и да подсилите имунната си система

Как да изберете качествен сребърен разтвор и да подсилите имунната си система - изображение

Човешкото тяло е изградено основно от девет елемента, като среброто е един от тях. В медицината употребата му датира от векове. Среброто е мощно средство за неутрализиране вредното въздействие на болестотворни видове бактерии, вируси и гъбички.

Колоидното сребро може да се приема по различни начини, но една от най-достъпните му и безвредни форми е колоиден сребърен разтвор. При редовна употреба в профилактични дози (или в такива, каквито е предписал вашия лекар, като консултация с него е винаги препоръчителна) може да се каже, че колоидното сребро става втора имунна система.

Вижте още 5 неща, които е добре да знаете за него.

1. Размер на частиците

Размерът на частиците е важен, тъй като по-малките от тях се движат по-лесно в тялото и са по-лесно усвоими. Размер, по-малък от 0.005 микрона, се приема за препоръчителен, като той би трябвало да е посочен върху етикета на продукта, въпреки че понякога отсъства. В такъв случай, един от начините, по който бихте могли да се ориентирате, е по цвета на разтвора – тъмен или мътен цвят обикновено подсказват, че сребърните частици са по-големи.

2. Бистър разтвор

Качественият колоиден разтвор трябва да е бистър. В противен случай, това е показател за наличие на допълните химически добавки (стабилизатори, соли). Продуктите, върху чиито етикет е указано охлаждане или разклащане преди употреба, най-вероятно също имат някакъв вид примеси.

3. Безвреден за работата на червата

За разлика от много видове антибиотици, които биха могли да навредят на чревната флора, колоидното сребро е безвредно за нея и спомага за поддържане на равновесието на микроорганизмите.

4. Без мирис, вкус и петна

Колоидното сребро не притежава мирис и вкус, не причинява дразнене и не оставя петна. В обратния случай, ако се появи нещо от тези неща, означава, че колоидният сребърен разтвор не е изцяло чист.

5. Гаранция за качество

Преди да изберете конкретен продукт, проучете възможностите, които се предлагат на пазара и разберете кои от тях са произведени чрез високоволтови технологии с променлив ток. Този метод на производство изисква специализирано оборудване, което би могло да постигне качество и чистота на сребърния разтвор.

 

По статията работи: Даниела Дамянова
Източник: wakeup-world.com
Снимка: honeycolony.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияИсторияЗдравни съветиАлт. медицинаЛайфстайлЛюбопитноЕ-тата в храните