Как да нарежем пресен хляб на тънки филийки?

Вкусният и пресен хляб очевидно има един недостатък: трудно е да се нарежи, защото кората се разпада и се уврежда под натиска на ножа. Чайник с вряла вода, поставен в непосредствена близост до хляба, може да улесни тази задача. Парата помага за омекотяване на кората и по този начин улеснява нейното разрязване.
Източник: www.brightside.me
Снимка: www.pcwallart.com
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Еврейски безквасен хляб Маца
- 22 интересни факта за хляба
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Класическа рецепта за чабата
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Пшеничен хляб
- Яжте хляб - за отслабване
- Хляб с просо, слънчогледови семена и мед
Коментари към Как да нарежем пресен хляб на тънки филийки?