Framar.bg 0
В целия сайт
В целия сайт
Е-аптека
Продукти
Медиа
Здравни новини
Любопитно
Интервюта
Презентации
Научни публикации
Видео
Анкети
Енциклопедия
Заболявания
Симптоми
Анатомия
Алтернативна медицина
Медицински изследвания
Лечения
Физиология
Патология
Ботаника
Микробиология
Медицински журнал
Фармакологични групи
Справочник
Специалисти
Здравни заведения
Образование
Спорт и туризъм
Аптеки
Здравни организации
Нормативни актове
Производители
Кл. пътеки
Здравни проблеми
История
Хранене
Храни и ястия
Хранителни съставки
Хранене при
Диети
Рецепти
Е-тата в храните
Съвети
Lifestyle
Спорт
Психология
Соц. дейности
Интерактивни
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Клинични пътеки Нормативни актове Производители Образование Спорт и туризъм Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Партньори Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти
Контакти
Назад | Начало Съвети Околна среда и бит Хранене и готвене Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?

Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?

от 08 окт 2013г.
Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло? - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Загрейте предварително мазнината, в която ще пържите, но в никакъв случай не я оставяйте да задими, за да не се увеличава нездравословният й ефект. Ако започне да пръска, сложете в нея коричка хляб или малко сол. За да не гранясва олиото, в бутилката поставете малко захар и го съхранявайте на тъмно. Миризмата на маста може да отстраните, като й сложите няколко капки лимонов сок. Ако предпочитате да си я приготвяте в домашни условия, предварително изкиснете сланината за няколко часа в студена вода. Свинската мас ще остане бяла и зърнеста, ако на всеки 5 кг разтопена мас изсипете 1 литър прясно мляко. Течността се оставя да ври, докато млякото се пресече и падне на дъното. След това маста се прецежда през гъсто сито или марля, прегъната няколко пъти. Гранясала мас или гранясало топено масло се поправят, като се сварят с прясно мляко, нарязана ябълка, кромид лук или овъглено парче хляб (може и всичко заедно).

Още по темата:
  • Как да си направим естествен оцветител от червено цвекло? Как да си направим естествен оцветител от червено цвекло?
  • Как да освободим заседналите чаши, без да ги счупим? Как да освободим заседналите чаши, без да ги счупим?
  • Използвайте 13 полезни приложения на клечките за зъби, които ще улеснят живота ви Използвайте 13 полезни приложения на клечките за зъби, които ще улеснят живота ви
  • Как да си направим красиви подложки за чаши? Как да си направим красиви подложки за чаши?
3.0/5 3 оценки

Продукти свързани със СТАТИЯТА

МАРИСТО ШАРЛАН 3 л
19.50лв.

МАРИСТО ШАРЛАН 3 л

МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
6.50лв.

МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл

МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл
11.80лв.

МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл

МАРИСТО ОМЕГА 3 - 6 - 9 ОЛИО ОТ ЛЕН, СУСАМ И СЛЪНЧОГЛЕД 500 мл
10.60лв.

МАРИСТО ОМЕГА 3 - 6 - 9 ОЛИО ОТ ЛЕН, СУСАМ И СЛЪНЧОГЛЕД 500 мл

БИО ДЖИ ПОДХРАНВАЩ БЕБЕШКИ КРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 50 мл.
16.70лв.

БИО ДЖИ ПОДХРАНВАЩ БЕБЕШКИ КРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 50 мл.

МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл. АГРОСЕЛПРОМ
11.00лв.

МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл. АГРОСЕЛПРОМ

Коментари към Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?

От сайта От форума
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
    www.framar.bg 
    на 03 March 2021 в 13:37
    Коментирайте "Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?"

СТАТИЯТА е свързана към

  • Околна среда и бит
  • Хранене и готвене
  • Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
  • Карамелизиран лук с масло и вино
  • Кухненски мерки
  • Диета с ниско съдържание на мазнини
  • Как да обезсолим пресолените ястия по 4 начина?
  • Как да се отървем от мухъла в дома си без хлорни препарати?
  • Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
  • Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър?
  • Маслен крем за торти и сладкиши
  • Основни техники за готвене, представени от известни кулинарни блогъри

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

За какво и как се използва конопеното масло?

преди 263 дни, 21 часа и 10 мин.

Disulone - срок на годност май 2023г

преди 376 дни, 2 часа и 7 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Конкор след поставяне на байпас

преди 3 дни, 12 часа и 46 мин.

Сулфатиазол, сулфатиацол /сулфаметилтиазол, ултрасептил, новосептал, неодисептал/ 99 % на прах.

преди 6 дни, 22 мин.

Как да разбера дали съм била осигурена за общо заболяване и майчинство

преди 13 дни, 2 часа и 2 мин.

Пъпка и сърбеж в зоната на бикини линията

преди 26 дни, 16 часа и 14 мин.
Всички

АНКЕТА

Трябва ли да има аптеки в селата и малките населени места?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи

Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи

от 20 ное 2020г. Прочети повече
9 козметични трика, които ще ви улеснят

9 козметични трика, които ще ви улеснят

от 10 ное 2020г. Прочети повече
Кенаф, Канабинус хибискус

Кенаф, Канабинус хибискус

от 05 ное 2020г. Прочети повече
Ето как се е променил дизайнът на кухнята през последните 500 години

Ето как се е променил дизайнът на кухнята през последните 500 години

от 23 апр 2020г. Прочети повече

Фрамар ООД ще доставя до вашата електронна поща актуални оферти и новости!

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на buletin@framar.bg. Ние обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С абонирането за известия по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
  • Общи условия
  • Често задавани въпроси
БДА
© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.Научете повечеРазбрах