Как да приготвите паста по правилния начин

Повечето традиционни рецепти за приготвяне на паста включват употребата на голямо количество вода и нейното кипване преди добавяне на тестеното изделие. Но няма нужда да правите това.
Може да спестите много време и енергия с помощта на малко студена вода и обикновен тиган. Поставете пастата в съда. Добавете 1 1/2 литър вода и включете котлона. Когато приключите, ще имате перфектна паста и дори ще ви остане малко течност за приготвяне на соса към нея.
Източник:
onejive.com, freshoffthegrid.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Макарони на фурна със зеленчуци и шунка
- Двуседмична диета с паста
- Запечени макарони с колбас, маслини, пармезан и ароматен сос
- Макарони с пиле и лимони
Коментари към Как да приготвите паста по правилния начин