Начало Съвети Здраво тяло За жената Как да съживим изсъхналата спирала

Как да съживим изсъхналата спирала

Как да съживим изсъхналата спирала - изображение

Малко спирала може напълно да преобрази излъчването ти, защото ефектно отваря и подчертава погледа. За съжаление, този разкрасителен продукт има срок на годност, който често ни хваща неподготвени. Отваряме тубичката и се оказва, че спиралата вътре е засъхнала и се налага да нанесем редица слоеве, за да видим някакъв резултат.

Още по-неприятно е, когато дори не сме използвали спиралата дълго време, а тя вече е на бучки и трудна за разнасяне. Ако сте се сблъсквали с този проблем, можем да ви предложим 2 начина за подобряване на консистенцията на изсъхнала спирала. Ето как да удължите живота на любимия продукт в няколко лесни стъпки.

Изсъхнала спирала

1. Разтвор за лещи

Това е много добър метод за овлажняване на спиралата, но внимавайте да не я разводните твърде много. Обикновено 2-3 капки от разтвора са достатъчни. Отворете тубичката, капнете малко разтвор за лещи и разбъркайте с помощта на четката. След това изпробвайте консистенцията, като нанесете спирала върху ръката си. Ако четката не оставя ясни следи и продуктът все още изглежда труден за нанасяне, добавете още 1-2 капки от разтвора.

  • По същия начин може да използвате и овлажняващи капки за очи. Поставете 1-2 капки в спиралата и разбъркайте добре, за да подобрите текстурата й.

Разтвор за лещи2. Гореща вода

Този трик се прилага преди всяко ново нанасяне. Ако спиралата ви е в наистина отчайващо състояние, може да комбинирате двата метода.

Затоплете вода до завиране, след което я налейте в чаша за чай. Поставете тубичката на изсъхналата спирала в нея и оставете я оставете 5 минути до отпускане и втечняване на консистенцията.

Спирала в чаша
Редактор: Гергана Стоева
Източници: beautyandtheboutique.tv / makeupandbeauty.com
Снимки: beautyandtheboutique.tv / makeup.lovetoknow.com / blog.birchbox.fr

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайл