Как правилно да увием в алуминиево фолио месо, риба, плодове и зеленчуци?
Много по-здравословно от пърженето или печенето на грил е готвенето на хранителните продукти чрез задушаване в алуминиево фолио. Има няколко метода да направите това по подходящ начин в зависимост от вида на продуктите, които искате да приготвяте:
- цели или големи парчета (риба, тлъсто месо, пиле и др.) слагаме в отворения край на фолио, оформено като тръба и поставено с ръба нагоре. Притискаме двата края на фолиото и ги завъртаме два пъти навътре (с лек натиск);
- дюли, тиквички, ябълки, картофи и прочие поставяме върху квадратен лист фолио, после повдигаме краищата му и ги усукваме няколко пъти (като опаковка на бонбон). Слагаме ги във фурната в това положение, с усукания край нагоре;
- малки плоски порции слагаме в лист правоъгълно фолио. Първо затваряме една след друга дългите страни на листа, а после загъваме навътре двете къси страни на фолиото.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛАЙФ СИСТЕМС ЕДИНИЧНО ОДЕЯЛО ОТ ФОЛИО
ЕДИНИЧНО СПАСИТЕЛНО ОДЕЯЛО ОТ ФОЛИО
СТИКС ФОЛИО ЗА УВИВАНЕ НА ТЯЛОТО
СПАСИТЕЛНО ОДЕЯЛО/ФОЛИО 1,6 м/2,1 м
ТУИСТШЕЙК КОНТЕЙНЕРИ ЗА ХРАНА В ПАСТЕЛНО БЯЛО 100 мл * 2
ТУИСТШЕЙК КОНТЕЙНЕРИ ЗА ХРАНА В ПАСТЕЛНО РОЗОВО 100 мл * 2
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 6 причини защо винаги сте гладни
- Най-добрите храни за диабетици
- Хранене през тръба
- Какво означават цветовете на плодовете и зеленчуците за нашето здраве
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- Премахнете бързо стипчивия вкус на райската ябълка по 4 начина
- Как да "храним" слезката (далака)
Коментари към Как правилно да увием в алуминиево фолио месо, риба, плодове и зеленчуци?