Направете си домашен лек от зехтин и лимон за балансиране на черния дроб и жлъчния мехур

Има много моменти, в които човек се чувства подут, уморен или няма желание за нищо. Това състояние може да се дължи на неправилното хранене и проблеми, причинени главно от претоварването на черния дроб и жлъчния мехур. Какво може да се направи в този случай?
За да предотвратите умората, която ви спохожда често, е нужно да консумирате 1 супена лъжица зехтин с 1 супена лъжица лимонов сок сутрин, на гладно. Това ще ви помогне за справяне с безсънието, за правилното храносмилане и за премахване на главоболието. Когато вземете вашия натурален лек, изчакайте около половин час и след това закусете спокойно. Ще видите колко добре ще се почувствате.
Забележка: Трябва да знаете още, че този лек помага при ставни и ревматични проблеми, премахва запека и служи като защита за сърцето от различни сърдечни заболявания.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Превенция и лечение на болести
- Домашни средства за лечение при възпаление на жлъчния мехур
- Прегъната жлъчка
- Компютърна томография (КТ) на корем
- Рентгеново изследване (рентгенография) на корем
- Гама-глутамилтранспептидаза (ГГТ, ГГТП)
- Билки и диета при лечение на цироза на черния дроб
- Холестаза
- Лекарства, увреждащи черния дроб
- Жълт Равнец, Биберщайн
- Змийско мляко, Брадавично мляко, Жълтениче, Жълта млечка, Пръшивец, Лишейче
Коментари към Направете си домашен лек от зехтин и лимон за балансиране на черния дроб и жлъчния мехур
Станкова
Подходяща ли е посочената рецептата при лица, на които е направена холецистектмия /отстранен жлъчен мехур/.
Да, би могло да я приложите!
ирена
За какви болести на черния дроб е подходящо? При стеатоза помага ли? Може ли зехтинът да го омазни допълнително?
Тази рецепта се използва след претоварване на черния дроб. Не е подходяща при стеатоза.
Подходяща ли е посочената рецептата при лица, на които е направена холецистектмия /отстранен жлъчен мехур/.
За какви болести на черния дроб е подходящо? При стеатоза помага ли? Може ли зехтинът да го омазни допълнително?