Неутрализирайте миризмата на чесън с магданоз
Най-ефективната съставка, която се използва в приготвянето на лечебни рецепти, е чесънът. Разбира се, има и много хора, които обичат да го консумират директно или като подправка към ястията, но често ароматът, който остава след това, ги кара да изпитват дискомфорт или неудобство (особено, ако имат и някаква среща). Ето как може да неутрализирате миризмата на чесън с помощта на магданоз.
След като консумирате чесновото ястие, вземете няколко стръка магданоз и ги сдъвчете. Освен че ще премахнат миризмата моментално, те ще ви помогнат да облекчите зъбобола, да предотвратите кървенето на венците и да избелите зъбите по един естествен начин.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC107
Безплатна доставка за България!МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ГОТВАРСКИ КОМПЛЕКТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 14265
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!КУХНЕНСКИ ТАЙМЕР С МАГНИТ
НовКФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 20 продукта, които могат да понижат нивото на холестерола
- И билките имат странични ефекти
- Колко добре познавате руската кухня?
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 17 практични кулинарни техники, които ще ви помогнат в кухнята
- Чувствителност към миризми (хиперосмия)
- Методи за лечение на анорексия
- Регулация на слюноотделянето
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Уголемената езична сливица е локално състояние и не води до увреждане на далечни органи
Коментари към Неутрализирайте миризмата на чесън с магданоз