Неутрализирайте миризмата на чесън с магданоз
Най-ефективната съставка, която се използва в приготвянето на лечебни рецепти, е чесънът. Разбира се, има и много хора, които обичат да го консумират директно или като подправка към ястията, но често ароматът, който остава след това, ги кара да изпитват дискомфорт или неудобство (особено, ако имат и някаква среща). Ето как може да неутрализирате миризмата на чесън с помощта на магданоз.

След като консумирате чесновото ястие, вземете няколко стръка магданоз и ги сдъвчете. Освен че ще премахнат миризмата моментално, те ще ви помогнат да облекчите зъбобола, да предотвратите кървенето на венците и да избелите зъбите по един естествен начин.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!КУХНЕНСКИ ТАЙМЕР С МАГНИТ
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да пречистим кръвоносните съдове с чесън
- Как да се справим с неприятната миризма на краката с домашни средства
- ПОДАГРАТА СЕ ЛЕКУВА СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ И МНОГО ВОЛЯ
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица
- Не използвайте тигана, ако незалепващото му покритие е надраскано
- Чувствителност към миризми (хиперосмия)
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Неутрализирайте миризмата на чесън с магданоз