Неутрализирайте миризмата на чесън с магданоз

Най-ефективната съставка, която се използва в приготвянето на лечебни рецепти, е чесънът. Разбира се, има и много хора, които обичат да го консумират директно или като подправка към ястията, но често ароматът, който остава след това, ги кара да изпитват дискомфорт или неудобство (особено, ако имат и някаква среща). Ето как може да неутрализирате миризмата на чесън с помощта на магданоз.
След като консумирате чесновото ястие, вземете няколко стръка магданоз и ги сдъвчете. Освен че ще премахнат миризмата моментално, те ще ви помогнат да облекчите зъбобола, да предотвратите кървенето на венците и да избелите зъбите по един естествен начин.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!КУХНЕНСКИ ТАЙМЕР С МАГНИТ
НовЧЕСЪН ПЛЮС МАГДАНОЗ капсули 545 мг * 100 NATURE'S WAY
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да запазим здрави нервите си
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Ядки за закуска за остър ум дори в напреднала възраст
- И билките имат странични ефекти
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Хранене през тръба
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Положителните страни на депресията
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
Коментари към Неутрализирайте миризмата на чесън с магданоз