Начало Съвети Здраво тяло Златната възраст Облекчете болката в колената с хавлиена кърпа

Облекчете болката в колената с хавлиена кърпа

Облекчете болката в колената с хавлиена кърпа - изображение

Здравето на колената е от съществено значение за качеството на живот. За съжаление, проучване в Центъра за контрол на заболяванията установява, че близо 50% от хората могат да се сдобият с артрит до 85-годишна възраст. Така че, ако вие не изпитвате болка в колената, вероятно познавате някой, който е засегнат от този проблем. Независимо дали това сте вие или ваш приятел, важно е да обърнете внимание на това упражнение. С негова помощ може да облекчите болката в колената, защитавайки ги за дълъг период от време.

Вземете една хавлиена кърпа и я сгънете на половина. Седнете на стол или диван с твърда повърхност, където може да поставите стъпало върху нея. Сложете кърпата на сгъвката зад коляното. След това бавно сгънете коляното и поставете крака върху повърхността на стола. Накрая поставете ръце около пищяла и леко притиснете. Въздействието от натиска на кърпата в комбинация с движението на ръцете подпомага състоянието на ставната капсула и по този начин облекчава болката.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛюбопитноЛеченияИсторияБотаникаХранене при...НовиниМедицински изследванияАлтернативна медицинаСпециалистиСпортНаучни публикацииПсихологияНормативни актовеОрганизацииИнтервютаКлинични пътекиАнкетиЛайфстайлФизиологияСнимкиЗаведения