Начало Съвети Околна среда и бит За дома Открийте 6 практични приложения на крема за бръснене

Открийте 6 практични приложения на крема за бръснене

Открийте 6 практични приложения на крема за бръснене - изображение

Кремът за бръснене е повече от обикновен козметичен продукт. Вие може да го използвате, за да премахнете трудни петна или да "заглушите" скърцащи панти. Преди да прегледате нашите предложения, имайте предвид, че те се отнасят само до крема за бръснене, но не и до пяната.

  1. Ако искате да предотвратите замъгляването на огледалото в банята, просто нанесете тънък слой крем за бръснене върху неговата повърхност, преди да си вземете душ или вана.
  2. За премахване на петна по килима: първо намокрете засегнатия участък, след което нанесете крем за бръснене. Разтъркайте енергично с влажна гъба и оставете да изсъхне на стайна температура. Тази процедура действа и за отстраняване на петна по дрехите.
  3. За премахване на боя по ръцете: оцветявали сте цял ден и не може да се отървете от боята по ръцете. Втрийте малко крем за бръснене в тях, след което ги измийте с вода и сапун.
  4. За бързо освежаване на банята. Почистете кранове и други предмети, покрити с хром, с крем за бръснене. Използвайте влажна гъба, за да премахнете следите от употреба на продукта.
  5. За почистване на стари бижута: комбинацията от крем за бръснене и паста за зъби може да помогне за възвръщане на блясъка на старите бижута.
  6. Разтвор за скърцащи панти: нанесете малко крем за бръснене директно върху засегнатия участък и готово.

Редактор: Маргарита Добрева
Източник: onejive.com
Снимка: onejive.com

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛюбопитноИсторияЛайфстайл