Начало Съвети Здрав дух Общуване Покажете любовта си към партньора чрез тези 9 начина

Покажете любовта си към партньора чрез тези 9 начина

Покажете любовта си към партньора чрез тези 9 начина - изображение

Може да говорите за такива възвишени чувства като любовта, да пишете песни и стихове и да разказвате на всеки за нея, но понякога всичко, което трябва да направите, е да я изразите правилно. Защото действията означават много повече от думите. Следват няколко малки съвета, които могат да ви помогнат да изразите своята любов.

1. Дайте малко време за почивка на вашия партньор

 

След дълъг работен ден всички имаме нужда да си отпочинем и да насочим вниманието си към обичайния начин на живот. Не затрупвайте партньора си с домакински дейности. Дайте му време да си отдъхне и го оставете сам за момент, ако е необходимо. Този вид емоционално презареждане помага да избегнете конфликти.

2. Бъдете добър слушател

 

Ако тя иска да говори с вас за неща, които не разбирате, не отказвайте разговора веднага. Понякога момичетата имат нужда от някой, който да изслуша последните новини, да разбере за всички намаления и да разгледа новите покупки. Не се ядосвайте в такива моменти. Опитайте се да бъдете любезни и толерантни към вашия партньор.

3. Не му забранявайте да се вижда с приятелите си

 

Последното нещо, което трябва да направите в една връзка, е да превърнете партньора си във ваша собственост. Всеки човек има нужда от лично пространство и време за своите приятели. Следващият път, когато партньорът ви иска да излезе с тях, не се сърдете. Просто го оставете да се забавлява.

4. Обърнете внимание на това, което харесва

 

Щастието се състои в малките неща. Любимите сладкиши и измитите чинии могат да изглеждат незначителни, но за нея представлява голям жест, че си спомняте какво харесва, че оценявате вашата връзка и че я обичате. Тези прости неща могат да направят хората щастливи.

5. Правете комплименти

 

Жените не са единствените, които харесват комплиментите. Мъжете също обичат да знаят, че изглеждат добре. Затова кажете на вашия партньор, че е красив, ризата му пасва идеално или има много готини чорапи. Това са малки неща, които могат да го накарат да се почувства добре.

6. Мечтайте заедно

 

Палмово дърво, море, коктейли... Всички мечтаем за ваканция като тази. Така че, ако в средата на зимата вашата приятелка се прибере у дома и ви покаже новата си шапка, рокля или бански костюм, не се ядосвайте и не казвайте, че е загуба на пари. Вместо това седнете и помислете колко добре може да прекарате лятната ваканция заедно.

7. Бъдете едновременно приятелка и приятел за него, а не тиранин

 

Критиката, недоволството и опитът за намеса в "мъжките неща" не е това, което господата искат от своите приятелки. Оставете любимия си да бъде независим: нека реши как да ремонтира нещо, какво да донесе у дома и коя мелодия да настрои. Той трябва сам да взима решения, когато е с вас.

8. Пригответе вечерята заедно

Когато нямате време, заведенията за бързо хранене са точно това, от което се нуждаете. Но понякога просто искате да разнообразте. Пригответе нещо необичайно и вкусно. Изберете какво да готвите, отидете до магазина заедно и се нахранете на масата. Най-важното нещо тук е и двамата да вземете участие. Не позволявайте само единият да прави всичко.

9. Не се притеснявайте от недостатъци

 

Всички сме много различни и никой не е съвършен. Тя забравя да добави сол и никога не сменя кърпата, когато си взима душ? Просто не се ядосвайте. За да имате хармонична връзка, трябва да се научите да не забелязвате тези малки неща.

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.ezinekaleidoscope.com
По статията работи: Маргарита Добрева

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноЗдравни съветиНовиниИсторияВидеоИнтервюта