Покрийте тигана с алуминиево фолио, за да го почистите по-лесно

За пържене, задушаване или печене често използваме тиган, който обаче се почиства трудно, особено ако е без незалепващо покритие. Когато в тигана е пържена риба, миризмата от нея се отстранява много трудно. Този проблем ще отпадне, ако предварително покриете вътрешността на съда с домакинско алуминиево фолио, което след това се изхвърля заедно с използваната мазнина. Така няма да остават никакви остатъци от предишното готвене, които могат да влошат вкусовите и полезните качества на храната. Този метод позволява също така да се използват за различни цели дори стари или пробити съдове.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ефективно ли е алуминиевото фолио за облекчаване на болката
- Алуминий - полезен или вреден е за консумация
- Пълнени макарони с кайма и кашкавал на тиган
- Извайте тялото със стреч фолио чрез 7 начина
- Използвайте 9 практични приложения на стреч фолиото
- Честата употреба на гланцовете за устни крие опасности за здравето
- Всичко, което трябва да знаете за готвенето в чугунен тиган
- Как да си направим разсад за зеленчуци без почва?
- Как правилно да увием в алуминиево фолио месо, риба, плодове и зеленчуци?
- Шишчета от тиквички с кайма във фолио
Коментари към Покрийте тигана с алуминиево фолио, за да го почистите по-лесно