Покрийте тигана с алуминиево фолио, за да го почистите по-лесно
За пържене, задушаване или печене често използваме тиган, който обаче се почиства трудно, особено ако е без незалепващо покритие. Когато в тигана е пържена риба, миризмата от нея се отстранява много трудно. Този проблем ще отпадне, ако предварително покриете вътрешността на съда с домакинско алуминиево фолио, което след това се изхвърля заедно с използваната мазнина. Така няма да остават никакви остатъци от предишното готвене, които могат да влошат вкусовите и полезните качества на храната. Този метод позволява също така да се използват за различни цели дори стари или пробити съдове.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Всичко, което трябва да знаете за готвенето в чугунен тиган
- Алуминий - полезен или вреден е за консумация
- Ефективно ли е алуминиевото фолио за облекчаване на болката
- E559 Алуминиев силикат (Каолин)
- Пълнени макарони с кайма и кашкавал на тиган
- Запечена шпикована сланина с чесън и горчица във фолио
- Извайте тялото със стреч фолио чрез 7 начина
- Пица на тиган с картофен блат
- Бърза пица на тиган
- За да не се смесват миризмите и за лесно почистване на скарата използвайте фолио
Коментари към Покрийте тигана с алуминиево фолио, за да го почистите по-лесно