Начало Съвети Здраво тяло Нетрадиционно Премахнете фибромите само с ябълков оцет

Премахнете фибромите само с ябълков оцет

Премахнете фибромите само с ябълков оцет - изображение

Много от нас знаят от личен опит какво е фибром - малко образувание по кожата, което се появява както при мъже, така и жени. Фибромите сами по себе си не са опасни, но изглеждат неестетично, в следствие на което предизвикват редица неудобства. Най-често тези образувания се появяват в областта на подмишницата, врата и зад коленете. Въпреки че може да има и много по-неприятни места за появата им, като например клепачите или слабините на човек. Изследвания в тази посока показват, че образуването им е свързано с намален имунитет, но все още няма единна теория за това.

Има обаче лесен и най-важното, естествен метод за премахването им - ябълков оцет. Той прави така, че този вид папиломи да изсъхват и да падат от себе си.

За целта просто навлажнете памучен тампон с малко количество натурален ябълков оцет и го приложете към мястото с фибром. Повтаряйте процедурата 2-3 пъти на ден. Постепенно фибромите започнат да променят цвета си и в крайна сметка изчезват.

Забележка: Този метод не е подходящ за приложение в близост до очите или устата. Във всички е най-добре да се консултирате с лекар, който ще ви помогне да изберете най-подходящия метод за тяхното премахване.

Още по темата:

4.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиАлт. медицинаЛюбопитноИзследванияЛеченияПатологияХранене при...Заболявания (МКБ)НовиниБотаникаЛайфстайл